Japoniškas omletas maišelyje
Omletas – tai vienas iš tradicinių patiekalų, kurį visi puikiai žino ir moka gaminti. Tačiau ar teko girdėti apie japonišką omletą maišelyje? Labai paprastai ir greitai pagaminamas, naujas patiekalas, kuris gali prigyti ir Jūsų virtuvėje 🙂
Ingredientai
- 0,5 galvos kopūsto
- 5 kiaušiniai
- 50 g tarkuoto fermentinio sūrio
- 30 ml pieno
- Priedai: šiek tiek druskos, 1 šaukštas majonezo, pjaustyti pomidoriukai, pievagrybiai, kumpelis, pipirai, žalumynai, paprika ir kiti mėgiami
Gaminimo eiga
- Smulkiai supjaustyti pusę kopūsto galvos. Sudėti į maistinį maišelį, pagardinti druska, maišelyje pamaišyti.
- Į maišelį įmušti kiaušinius, suberti tarkuotą sūrį, įdėti šaukštą majonezo, įpilti šiek tiek pieno, sudėti visus mėgiamus priedus.
- Sandariai uždaryti ar surišti maišelį ir viską jame gerai išplakti, išmaišyti ir sukratyti.
- Maišelį dėti į verdantį vandenį ir ant vidutinės ugnies palikti maždaug 12-15 min., beverdant maišelį vis apversti.
- Tuomet atidaryti maišelį ir kiaušinienę sudėti į lėkštes. Puiki forma ir skonis – skanaus!
Pabaigai…
Visada pradėkite su švaria virtuve; tai padaro gaminimo procesą malonesnį.