Jautiena kokosų piene

Jautiena kokosų piene

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visa informacija apie receptą pateikta žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • jautienos išpjova: 700 g
  • raudonieji svogūnai: 1
  • citrinos sultys: 1
  • kokosų pienas: 200 ml
  • 9% riebumo grietinėlė: 200 ml
  • ciberžolė: 1 arbatinis šaukštelis
  • augalinis aliejus: 2 valgomieji šaukštai
  • druska
  • pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje jautienos išplovą įtrinkime druska ir pipirais, aplaistykime citrinos sultimis ir palikkime marinuotis maždaug dešimčiai minučių.
  • Tuomet svogūną nuplaukime, supjaustykime pusžiedžiais ir apie penkias minutes apkepkime įkaitintame aliejuje. Į tą pačią keptuvę suberkime ciberžolę, supilkime kokoso pieną, grietinėlę ir ml vandens. Kaitinkime, kol užvirs.
  • Tada į paruoštą padažą dėkime jautienos išpjovą ir uždengus dangčiu troškinkime maždaug minučių, kartais mėsą apverskime. Po to mėsą įvyniokime į kepimo foliją ir palikime apie minučių. Padažą pavirkime ant mažos ugnies.
  • Galiausiai paruoštą mėsą supjaustykime griežinėliais, sudėkime į lėkštę ir užpilkime karštu padažu. Ragaujam su šeima ar draugais 🙂

Pabaigai…

Eksperimentuokite su maisto gaminimo technikomis iš skirtingų virtuvių, kad praplėstumėte savo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating