Jautienos Koja su Perlinėmis Kruopomis ir Pomidorų Padažu

Jautienos Koja su Perlinėmis Kruopomis ir Pomidorų Padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Šiandien viriau gan keistą, bet skanų patiekalą. Jautienos koja virta ir sumaišyta su perlinėmis kruopomis bei pomidorų padažu. Patiekalas yra skanus ir naudingas sąnariams dėl želatinos, o perlinės kruopos gerina virškinimo ir žarnyno veiklą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 2 hours
Iš viso 2 hours 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 6 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Didelis, jautienos kojai virti)
  • Peilis (Jautienos kojai supjaustyti)
  • Keptuvė (Morkoms ir svogūnams pakepinti)
  • Tarkavimo įrankis (Morkoms tarkuoti)

Ingredientai
  

Jautienos koja

  • 1 vnt Jautienos koja - Virta ir supjaustyta
  • 2 vnt Morkos - Tarkuotos
  • 1 vnt Svogūnas - Supjaustytas
  • 2 šaukštai Sviestas - Kepimui
  • 200 g Perlinės kruopos - Mirkytos
  • 400 ml Pomidorų padažas
  • 1 l Sultinys - Jautienos kojai virti
  • Pagal skonį Prieskoniai - Pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Jautienos koja išvirti ir supjaustyti.
  • Keptuvėje ant sviesto pakepinti tarkuotas morkas ir svogūną.
  • Į keptuvę pridėti supjaustytą jautienos koją ir troškinti kelias minutes.
  • Supilti sultinį, pridėti mirkytas perlines kruopas ir pomidorų padažą. Troškinti, kol kruopos bus minkštos.

Pabaigai…

Želatina iš jautienos kojos stiprina sąnarius, o perlinės kruopos gerina virškinimo sistemą. Patiekalas yra ypač maistingas ir skanus.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 35gBaltymai: 20gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 4gCholesterolis: 75mgNatris: 800mgKalis: 500mgSkaidulos: 6gCukrus: 5gVitaminas A: 1000IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Jautienos koja, Perlinės kruopos, Pomidorų padažas, sveikas maistas, Želatina
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating