Jautienos kotletukai su brokolių padažu

Jautienos kotletukai su brokolių padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pasidalinkite savo patirtimi, jei gaminate kitaip. Komentarai yra laukiami apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • brokolių: 1
  • kiaušinių: 1
  • pieno: 50 mililitrų
  • svogūnų: 1
  • juodųjų pipirų: žiupsnelis
  • druskos: žiupsnelis
  • bulkos riekutės: 2
  • česnakas: 1 skiltelė
  • jautienos faršo: 1 kilogramas
  • lydyto sūrelio: 3 valgomieji šaukštai
  • burokėlis: 1
  • bulvių: 8

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia į faršą įmuškime kiaušinius, suberkime pipirus bei druską, batoną sudrėkinkime piene. Sudėkime į mėsą. Kepkime orkaitėje, kol gražiai apskrus.
  • Garnyrui: Išvirkime brokolį, įdėkime sūrelį. Išvirkime bulves. Supjaustykime svogūną bei pakepinkime. Sutarkuokime buroką ir apie minučių troškinti. Galiausiai svogūnus sudėkime į burokus. Skanaus! 🙂

Pabaigai…

Visada pradėkite su švaria virtuve; tai padaro gaminimo procesą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating