Jautienos kukuliai su pomidorais ir alyvuogėmis

Jautienos kukuliai su pomidorais ir alyvuogėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotraukoje panaudoti ingredientai yra apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • maltos jautienos: 800 gramų
  • kiaušinių: 2
  • pieno: 200 mililitrų
  • bandelių: 2
  • svogūnų: 2
  • maltos kalendros: 1 arbatinio šaukštelio
  • kmynų: 4 gramų
  • druskos
  • maltų juodujų pipirų
  • česnakų: 3 skiltelių
  • marinuotų pomidorų savo sultyse: 400 gramų
  • žaliųjų alyvuogių: 150 gramų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia į maltą mėsą įmaišome kiaušinius, piene išmirkytas bandeles ir vieną smulkiai supjaustytą svogūną, įberiame maltos kalendros, kmynų, bei druskos ir pipirų. Iš gautos masės padarome norimo dydžio kukuliukus bei apkepame juos keptuvėje.
  • Tuomet antrą svogūną bei česnako skilteles smulkiai supjaustome bei pakepiname, sudedame konservuotus pomidorus, pasūdome, pabarstome pipirais bei troškiname maždaug minutes.
  • Galiausiai pomidorų padažą supilame į kepimo indą, ant viršaus sudedame kukulius, alyvuoges bei kepame maždaug minučių iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Pabaigai…

Užsirašyti pastabas apie tai, kas patiko ar ką norėtumėte pakeisti, gali padėti tobulinti gaminimo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating