Jautienos troškinys su juoduoju šokoladu

Jautienos troškinys su juoduoju šokoladu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visa informacija apie receptą pateikta žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Jautiena apie 500 g
  • Sviestas 50 g
  • Svogūnai 2
  • Morkos 2
  • Česnakas 6 skiltelės
  • Juodasis šokoladas 50 g
  • Čili pipirai 0,5 arba 1 ( pagal skonį )
  • Balzaminis actas 2 šaukštai
  • Kiaulienos šoninė rūkyta apie 100 g
  • Jautienos sultinys 250 – 300 ml
  • Pomidorų sultys 200 ml
  • Druska, juodieji malti pipirai, cinamonas, 2 lauro lapai

Gaminimo eiga
 

  • Mėsą nuplaukite , nupjaukite nereikalingas gleives ir taukus , supjaustykite ją nedideliais gabalėliais. Ant mėsos užberkite druską, pipirus, cinamoną ir gerai sumaišykite.
  • Smulkiai supjaustykite kiaulienos šoninę ir apkepinkite ją puode, kuriame troškinsite mėsą. Apskrudusius šoninės gabalėlius išimkite ir laikinai atidėkite į šalį.
  • Į puode likusius riebalus sudėkite sviestą ir apkepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus. Morkas supjaustykite stambesniais gabalėliais. Kai svogūnai lengvai apskrus į puodą sudėkite paruoštas morkas, viską sumaišykite ir dar kelias minutes pakepinkite.
  • Tada supilkite pomidorų sultis, balzaminį actą, šokoladą, čili pipirą (jei nemėgstate labai aštriai į puodą dėkite sveiką nesmulkintą pipirą) ir apskrudintus šoninės gabalėlius. Viską gerai sumaišykite ir užkaitinkite, kad mišinys užvirtų.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra įgūdis, kuris tobulėja su praktika – nuolat eksperimentuokite ir mokykitės.
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating