Juodoji arbata su cinamonu ir obuoliais
Trumpai ir aiškiai – visa informacija apačioje.
Ingredientai
- 2 valgomieji šaukštai juodos arbatos
- 1 obuolys
- 2 cinamono lazdelės
- 0,5l vandens
- 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
Gaminimo eiga
- Supjaustome obuolius kubeliais ir įdedame į puodelius. Vienam puodeliui arbatos pusė obuolio.
- Cinamono lazdeles taip pat perlaužiame ir sudedame į puodelius.
- Arbatžoles užplikome karštu vandeniu ir palaikome kelias minutes. Nukošiame.
- Karštą arbatą supilame į puodelius. Medų dedame pagal skonį. SKANAUS!
Pabaigai…
Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.