Juodoji arbata su cinamonu ir obuoliais

Juodoji arbata su cinamonu ir obuoliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Trumpai ir aiškiai – visa informacija apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Iš viso 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 valgomieji šaukštai juodos arbatos
  • 1 obuolys
  • 2 cinamono lazdelės
  • 0,5l vandens
  • 2 arbatiniai šaukšteliai medaus

Gaminimo eiga
 

  • Supjaustome obuolius kubeliais ir įdedame į puodelius. Vienam puodeliui arbatos pusė obuolio.
  • Cinamono lazdeles taip pat perlaužiame ir sudedame į puodelius.
  • Arbatžoles užplikome karštu vandeniu ir palaikome kelias minutes. Nukošiame.
  • Karštą arbatą supilame į puodelius. Medų dedame pagal skonį. SKANAUS!

Pabaigai…

Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.
Recepto raktažodžiai Arbatos, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating