Kaip greitai sunokinti avokadą
Čia aprašomas greitas avokadų nokinimas – tai nesudėtingas būdas pagreitinti natūralų nokimo procesą, kad avokadus būtų galima greičiau valgyti. Nesubrendusius avokadus įdėjus į bet kokį popierinį maišelį ir papildomai įdėjus bananą ar obuolį, kad atsirastų daugiau etileno dujų, sukuriama aplinka, skatinanti greitesnį nokimą. Uždaryti maišelyje ir palikti šiltoje vietoje 1-3 dienas, avokadai taps šiek tiek minkšti, o tai rodo, kad jie prinokę. Jei šiuo etapu avokadus laikysite šaldytuve, jų nokimas sulėtės. Šis veiksmingas metodas užtikrina, kad avokadai jūsų kulinariniams kūriniams bus prinokę per trumpesnį laiką.
Ingredientai
- Neprinokę avokadai
- Bet koks popierinis maišelis
- Bananas arba obuolys (neprivaloma, tačiau padeda dėl etileno dujų)
Gaminimo eiga
- Neprinokusius avokadus sudėkite į popierinį maišelį.
- Įdėkite bananą arba obuolį, kad susidarytų etileno dujų (neprivaloma).
- Maišelį užriškite, kad dujos susikauptų ir skatintų nokimą.
- Laikykite šiltoje vietoje 1-3 dienas ir kasdien tikrinkite.
- Kai šiek tiek suminkštėja, laikykite šaldytuve, kad sulėtėtų nokimas.
- Naudokite, kai avokadai pasiduoda švelniam paspaudimui.
Pabaigai…
Nebijokite modifikuoti receptų pagal savo asmeninį skonį.