Kaip sunokinti bananus

Kaip sunokinti bananus

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Tikriausiai pastebėjote, kad parduotuvėje ne visuomet pavyksta rasti prinokusių bananų. Kai kurie receptai reikalauja tvirtesnių bananų, tačiau žaliems kokteiliams ir įvairiems desertams kur kas labiau tinka gerai prinokę bananai. Gera žinia ta, kad bananų nokinimą namuose galima pagreitinti NET KELIAIS BŪDAIS! Viskas yra gana elementaru, nes patys bananai išskiria eteno dujas, kurios yra natūrali nokinimo medžiaga. Bananus uždarius aplinkoje, kurioje etenas yra koncentruotas, galima pagreitinti nokimo procesą. Mikrobangų krosnelės metodas: Šis metodas dažniausiai nerekomenduojamas, tačiau jei jums reikia greitai prinokusių bananų, galite jį išbandyti. Neluptus bananus subadykite šakute. Mikrobangų krosnelėje ant vidutinio stiprumo ugnies bananus šildykite nuo 30 sekundžių iki 2 minučių, reguliariai tikrindami, kad bananai neperkaistų. Atkreipkite dėmesį, kad mikrobangų krosnelė gali turėti įtakos bananų tekstūrai ir skoniui.
Dar niekas neįvertino
Gamyba 5 minutes
Iš viso 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Neprinokę bananai (žali)
  • Obuolys

Gaminimo eiga
 

  • Bananus uždarius aplinkoje, kurioje etenas yra koncentruotas, galima pagreitinti nokimo procesą.

Pabaigai…

Visada pradėkite su švaria virtuve; tai padaro gaminimo procesą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Greitai pagaminami, Salotos, Sveiki patiekalai, Vaisių nokinimas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating