“Karlsono” kukuliukai

“Karlsono” kukuliukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau apie šį patiekalą rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • malta mėsa: 300-400 gramų
  • kiaušiniai: 1
  • svogūnai: 1
  • kmynai: 1 šaukštelis
  • prieskoniai
  • aliejus
  • Padažui:
  • sviestas arba margarinas: 2-3 šaukštai
  • miltai: 1 šaukštas
  • grietinė: 200 gramų
  • sultinys: 1/2 stiklinės
  • prieskoniai
  • žalumynai

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausiai mėsą sumaišykime su smulkiai supjaustytu svogūnu, kmynais, kiaušiniu bei mėgstamais prieskoniais. Iš gautos masės šlapiomis rankomis suformuokime graikiško riešuto dydžio kukuliukus ir apkepkime aliejuje, užpilkime paruoštu padažu ir patroškinkime maždaug – minučių.
  • Padažui miltus apkepinkime svieste, supilkime sultinį, grietinę bei nuolat maišydami pakaitinkime. Paskaninkime prieskoniais bei pabarstykime žalumynais. Galiausiai kukulius patiekime su bulvių koše ir mėgiamomis daržovėmis. Skanaus!

Pabaigai…

Pasirinkite tinkamus serviravimo indus, kad patiekalas atrodytų dar patrauklesnis.
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai, Patiekalai iš faršo
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating