
Karšti sumuštiniai su arbata
Vakaro pabaigai paruošiau karštus sumuštinius su rūkytais lašinukais, kurie buvo tobula pora su kvapnia kmynų arbata. Receptas paprastas, tačiau rezultatas – nuostabus. Šie sumuštiniai primena bandeles su lašinukais, bet yra dar gardesni dėl subtilaus pipirų ir krapų poskonio.
Reikalingi Įrankiai
- Sumuštinių keptuvė (Elektrinė sumuštinių keptuvė geriausiai tiks šiam receptui.)
- Peilis (Lašinukams ir svogūnams smulkinti.)
Ingredientai
Ingredientai sumuštiniams
- 4 riekės Sumuštinių duona
- 100 g Rūkyti lašinukai - Smulkiai supjaustyti.
- 1 vnt Svogūnas - Smulkiai pjaustytas.
- Žiupsnelis Juodieji pipirai
- Žiupsnelis Krapai
Gaminimo eiga
- Smulkiai supjaustykite rūkytus lašinukus ir svogūną, sumaišykite su pipirais ir krapais.
- Paruoštą mišinį dėkite ant vienos sumuštinių duonos riekės, užvožkite kita rieke.
- Įkaitinkite sumuštinių keptuvę ir kepkite sumuštinius iki auksinės spalvos.
- Patiekite su karšta kmynų arbata.
Pabaigai…
Šiuos sumuštinius galite eksperimentuoti pagardinant mėgstamais prieskoniais ar įdedant papildomų ingredientų, pvz., sūrio ar pomidorų.
Maistingumo lentelė
Kalorijos(-ų): 400kcalAngliavandeniai: 30gBaltymai: 15gRiebalai: 25gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 50mgNatris: 700mgKalis: 300mgSkaidulos: 3gCukrus: 5gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 8mg