Kaubojiškos bulvės

Kaubojiškos bulvės

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Nuotrauka daryta namų sąlygomis, taigi viskas atrodo natūraliai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 700 g bulvių – supjaustytų kubeliais,
  • druskos ir pipirų,
  • 500 g raudonųjų paprikų ankščių – nuvalytų ir supjaustytų gabalėliais,
  • 2 svogūnai – supjaustyti žiedais,
  • 2 skiltelės česnako,
  • 1 skardinė konservuotų raudonųjų pupelių,
  • 150 g saliamio – nulupto ir susmulkinto,
  • 50 g lašinukų su raumenuku – smulkiai supjaustytų,
  • ryšelio petražolių – sukapotų,
  • 3 šaukštai aliejaus,
  • saldžiosios paprikos miltelių.

Gaminimo eiga
 

  • Bulves 5 min. apvirkite sūdytame vandenyje, nusunkite.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite lašinukus, sudėkite bulves ir kepkite, kol gražiai parus.
  • Sudėkite papriką, svogūnus, česnaką ir saliamį, maišydami pakepkite dar 5 minutes. Suberkite pupeles, pakaitinkite (nepamirškite maišyti), kol gerai sušils.
  • Pagardinkite druska, pipirais, paprika, apibarstykite petražolėmis. Valgykite karštas.

Pabaigai…

Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.
Recepto raktažodžiai bulvės, Bulvių patiekalai, Daržovių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating