Kaubojiškos bulvės
Nuotrauka daryta namų sąlygomis, taigi viskas atrodo natūraliai.
Ingredientai
- 700 g bulvių – supjaustytų kubeliais,
- druskos ir pipirų,
- 500 g raudonųjų paprikų ankščių – nuvalytų ir supjaustytų gabalėliais,
- 2 svogūnai – supjaustyti žiedais,
- 2 skiltelės česnako,
- 1 skardinė konservuotų raudonųjų pupelių,
- 150 g saliamio – nulupto ir susmulkinto,
- 50 g lašinukų su raumenuku – smulkiai supjaustytų,
- ryšelio petražolių – sukapotų,
- 3 šaukštai aliejaus,
- saldžiosios paprikos miltelių.
Gaminimo eiga
- Bulves 5 min. apvirkite sūdytame vandenyje, nusunkite.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite lašinukus, sudėkite bulves ir kepkite, kol gražiai parus.
- Sudėkite papriką, svogūnus, česnaką ir saliamį, maišydami pakepkite dar 5 minutes. Suberkite pupeles, pakaitinkite (nepamirškite maišyti), kol gerai sušils.
- Pagardinkite druska, pipirais, paprika, apibarstykite petražolėmis. Valgykite karštas.
Pabaigai…
Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.