
Keksiukai be miltų
Dabar yra daugybė būdų kaip pakeisti baltus miltus į sveikesnius ir maistingesnius pasirinkimus. Vienas iš jų yra bananai! Tad šiandien kviečiame Jus išmėginti ir pasigaminti laaaabai gardžius, kvapnius minkštus, sveikus keksiukus be miltų ir pagal savo skonį skonį!
Ingredientai
- 9 gerai prinokę bananai
- 350 g riešutų sviesto
- 50 g kakavos
- 150 g mėgiamų uogų
Gaminimo eiga
- Bananus sudėkite į dubenį ir susmulkinkite šakute iki vientisos tyrelės.
- Į bananų masę sukrėskite riešutų sviestą, gerai išmaišykite. Masę padalinkite į 2 (ar kitokį skaičių) dalių, tai priklausys nuo to, kiek skirtingų keksiukų gaminsite.
- Į vieną bananų masę suberkite kakavą ir gerai išmaišykite
- Į kitą dubenį suberkite mėgiamas uogas ir gerai išmaišykite
- Galite kitus keksiukus gaminti su riešutais ar kitais mėgiamais ingredientais!
- Masę supilkite į keksiukų formeles ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 min.
Pabaigai…
Nenusiminkite, jei patiekalas nepavyksta tobulai; kiekviena klaida yra mokymosi patirtis.