Kepsniukai su bambuko ūgliais

Kepsniukai su bambuko ūgliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gaminimo instrukcijas ir ingredientus rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaulienos nugarinės: 500 gramų
  • mėgiamų prieskonių
  • konservuotų bambuko ūglių: 100 gramų
  • miltų: 1 valgomojo šaukšto

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia mėsą supjaustome kepsniams, išmušame bei užbarstome mėgiamais prieskoniais. Tuomet, ant viršaus dedame keletą marinuotų bambuko ūglių, susukame, apvoliojame miltais bei kepame keptuvėje, kol iškeps. Tikras skanumėlis!

Pabaigai…

Būkite kantrūs ir atidūs, ypač gamindami sudėtingus patiekalus.
Recepto raktažodžiai Kepsniai ir karbonadai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating