Kepsnys su obuoliais

Kepsnys su obuoliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis kepsnio su obuoliais patiekalas yra lengvai pagaminamas ir patiks visiems namiškiams.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaulienos išpjova: gabalėlis
  • kiaušiniai
  • obuoliai
  • fermentinis sūris
  • džiuvesėliai
  • prieskoniai

Gaminimo eiga
 

  • Kiaulienos gabalėlį gerai išmušti, apibarstyti druska ir prieskoniais.
  • Obuolį nulupti, išpjauti sėklalizdį ir supjaustyti 1 cm skridinėliais (vienas skridinėlis – vieno kepsnio įdarui).
  • Į skridinėlio vidų įdėti tarkuoto sūrio (arba grybų, razinų, džiovintų slyvų – pagal skonį).
  • Ant mėsos dėti obuolio skridinėlį, sulankstyti. Du kartus pavolioti kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
  • Kepti su riebalais keptuvėje kaip kepsnį.
  • Patiekti su troškintų daržovių ir bulvių garnyru.

Pabaigai…

Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Karbonadai, Kepsniai, Kepsniai ir karbonadai, Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating