
Kepsnys su obuoliais
Šis kepsnio su obuoliais patiekalas yra lengvai pagaminamas ir patiks visiems namiškiams.
Ingredientai
- kiaulienos išpjova: gabalėlis
- kiaušiniai
- obuoliai
- fermentinis sūris
- džiuvesėliai
- prieskoniai
Gaminimo eiga
- Kiaulienos gabalėlį gerai išmušti, apibarstyti druska ir prieskoniais.
- Obuolį nulupti, išpjauti sėklalizdį ir supjaustyti 1 cm skridinėliais (vienas skridinėlis – vieno kepsnio įdarui).
- Į skridinėlio vidų įdėti tarkuoto sūrio (arba grybų, razinų, džiovintų slyvų – pagal skonį).
- Ant mėsos dėti obuolio skridinėlį, sulankstyti. Du kartus pavolioti kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
- Kepti su riebalais keptuvėje kaip kepsnį.
- Patiekti su troškintų daržovių ir bulvių garnyru.
Pabaigai…
Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.