Kepsnys “Svaja”

Kepsnys “Svaja”

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Žemiau rasite ingredientus ir gaminimo instrukcijas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 1 porcijos

Ingredientai
  

  • Kiaulienos karbonado, paruošto taip, kaip mėgstam
  • virtų kiaušinių
  • fermentinio sūrio
  • svogūnų
  • saldžiosios paprikos
  • žalumos
  • prieskonių

Gaminimo eiga
 

  • Svogūnus, papriką, kiaušinius supjaustome kubeliais, susumulkiname krapus, sutarkuojame sūrį.
  • Papriką ir svogūną pakepiname.
  • Visus įdarui reikalingus produktus sumaišome.
  • Pasiruošiame dvi lėkštes: plaktas kiaušinis ir džiūvėsiai.
  • Ant karbonado dedam įdarą ir susukam ritinėlį. Tada voliojame: džiūvėsiai – kiaušinis – džiūvėsiai -kiaušinis – džiūvėsiai.
  • Verdame fritiūrinėje apie 15 minučių.

Pabaigai…

Eksperimentuokite su maisto gaminimo technikomis iš skirtingų virtuvių, kad praplėstumėte savo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Kepsniai ir karbonadai, Kepsnys, Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating