Lietuviška Pagrindinis patiekalas Kepta antį su apelsinų padažu 2 peržiūrėjimai(-ų) Total 0 Pasidalinimų Share 0 Tweet 0 Pin it 0 Parašykite komentarą Atšaukti atsakymąEl. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Recipe Rating Recipe Rating Komentaras * Vardas * El. pašto adresas * Interneto puslapis Noriu savo interneto naršyklėje išsaugoti vardą, el. pašto adresą ir interneto puslapį, kad jų nebereiktų įvesti iš naujo, kai kitą kartą vėl norėsiu parašyti komentarą. Δ Skaityti Komentarus (0)
Skaityti 729 peržiūrėjimai(-ų)1 minutė skaitymo Konservavimas Pagrindinis patiekalas Pasaulio virtuvė Žiemai Cukinijų ir paprikų mišrainė žiemai virtuveje.lt Skaityti 0 0 0
Skaityti 602 peržiūrėjimai(-ų)1 minutė skaitymo Lietuviška Sirupai Šalavijų sirupas pagal Odetą virtuveje.lt Skaityti 0 0 0
Skaityti 545 peržiūrėjimai(-ų)1 minutė skaitymo Konservavimas Pagrindinis patiekalas Pasaulio virtuvė Žiemai Lietuviškas Uncle Ben’s virtuveje.lt Skaityti 0 0 0
Skaityti 499 peržiūrėjimai(-ų)1 minutė skaitymo Pagrindinis patiekalas Pasaulio virtuvė Makaronai su dešrelėmis keptuvėje virtuveje.lt Skaityti 0 0 0
Skaityti 374 peržiūrėjimai(-ų)1 minutė skaitymo Lietuviška Pupelių ir keptos duonos mišrainė virtuveje.lt Skaityti 0 0 0
Skaityti 351 peržiūrėjimas1 minutė skaitymo Pagrindinis patiekalas Pasaulio virtuvė Krabų lazdelių mišrainė su ryžiais virtuveje.lt Skaityti 0 0 0