Kepta avižinė košė su bananais

Kepta avižinė košė su bananais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Taip taip! Jūs perskaitėte teisingai! Ši košė yra ne virta, bet kepta! Ši košė yra puikus pasirinkimas pradėti dieną, gauti energijos ir įvairių naudingų medžiagų, itin nesudėtingas ir lengvai bei greitai pagaminamas patiekalas 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 bananai
  • 150 ml pieno
  • 200 ml vandens
  • 100 g avižinių dribsnių
  • Šiek tiek cinamono, druskos
  • Šiek tiek smulkintų graikinių riešutų

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių.
  • Sutrinti bananus su avižiniais dribsniais, pagardinti cinamonu ir šiek tiek druskos, užpilti pienu, vandeniu ir visą išmaišius sudėti į kepimo indą. Košės virtų galima papuošti bananais arba smulkintais graikiniais riešutais.
  • Kepti apie 20-25 min., kol avižiniai dribsniai gerai išbrinks ir šiek tiek apkeps.

Pabaigai…

Kartais mažiau yra daugiau; paprasti patiekalai gali būti patys skaniausi.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Kepti orkaitėje, Košės, Patiekalai iš avižinių dribsnių, Patiekalai iš bananų, Patiekalai pusryčiams, Sveiki patiekalai, Sveikos košės
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating