Kepta jautiena su brokoliais

Kepta jautiena su brokoliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kaip gaminti šį patiekalą rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • jautiena: 500 g
  • „Teriyaki“ padažas: 2 šaukštai
  • medus: 2 šaukštai
  • aliejus: 1 šaukštas
  • brokoliai: 150 g
  • šparaginės pupelės: 150 g
  • sezamas: 1 šaukštas
  • druska

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje mėsą supjaustykime gabalėliais, sumaišykime su padažu, medumi ir aliejumi, maždaug minutes pamarinuokime.
  • Tuomet įkaitinkime keptuvę aukštais kraštais, sudėkime į ją mėsą su marinatu. Pamaišydami maždaug – minutes pakepkime.
  • Sudėkime mėsą į pakaitintą indą, uždenkime folija, kad neatvėstų.
  • Galiausiai į tą pačią keptuvę sudėkime brokolius, šparagines pupeles. Įpilkime truputį vandens ir maždaug minutes patroškinkime. Tada sudėkime mėsą, užpilkime marinatą ir apie minutę patroškinkime. Apibarstykime sezamo sėklomis ir patiekite. Patiekalas puikiai tinka su virtomis bulvėmis. Labai skanu ir gardu jautienos mėgėjams!

Pabaigai…

Laikykite peilius aštrius, kad būtų saugu ir efektyvu dirbti virtuvėje.
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating