Kepta nugarinė pavoliota kiaušinyje ir miltuose su salotomis

Kepta nugarinė pavoliota kiaušinyje ir miltuose su salotomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Tai paprastas ir greitas patiekalas, kuris gali būti tiek pietums, tiek vakarienei. Kepta nugarinė pavoliota kiaušinyje ir miltuose suteikia patiekalui ypatingo skonio, o šviežios salotos su pomidorais ir svogūnais prideda gaivumo. Šis receptas puikiai tinka greitam ir maistingam valgymui, kuris ne tik sotus, bet ir skanus.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 650 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Didelė, gerai įkaitinta)
  • Maišymo dubuo (Kiaušiniams ir miltams sumaišyti)
  • Peilis (Mėsai pjaustyti)
  • Plokščias šepetėlis (Kiaušinio masės užtepimui ant nugarinės)

Ingredientai
  

Pagrindiniai ingredientai

  • 300 g Nugarinė - Supjaustyta į plonus gabaliukus
  • 2 vnt Kiaušiniai - Gerai išplakti
  • 100 g Miltai
  • 5 vnt Bulvės - Nuskustos ir virtos

Salotos

  • 2 vnt Pomidorai - Supjaustyti gabaliukais
  • 1 vnt Svogūnas - Supjaustytas griežinėliais
  • 100 g Grietinė - Sumaišyti su pomidorais ir svogūnais

Gaminimo eiga
 

  • Nugarinę pavolioti išplaktuose kiaušiniuose ir miltuose, tuomet kepti įkaitintoje keptuvėje, kol apskrus.
  • Bulves virti, kol suminkštės.
  • Patiekite nugarinę su bulvėmis ir šviežiomis salotomis.

Pabaigai…

Galite pridėti šiek tiek krapų ar petražolių, kad suteiktumėte patiekalui daugiau aromato.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 650kcalAngliavandeniai: 55gBaltymai: 40gRiebalai: 30gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 15gCholesterolis: 200mgNatris: 150mgKalis: 800mgSkaidulos: 5gCukrus: 6gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Greitas maistas, Kiaušiniai, Nugarinė, Receptai su nuotraukomis, Salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating