Kepta žuvis morkų patale

Kepta žuvis morkų patale

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Atraskite šio patiekalo gaminimo procesą žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • Kiaušiniai, 1 vnt.;
  • Druska, 1 žiups.;
  • Prieskoniai žuviai, 1 žiups.;
  • Miltai, 3 v.š.;
  • Papuošimui:
  • Svogūnai, 1 vnt.;
  • Morkos, 2 vnt.;
  • Majonezas, 1 v.š.;
  • Žuviai:
  • Žuvies filė, 0,5 kg;

Gaminimo eiga
 

  • Susipjaustome žuvį gabalėliais ir iškepame tešloje, sumaišytoje iš: kiaušinio, prieskoniių žuviai, miltų ir druskos.
  • Sutarkuojame morkas ir pakepiname aliejuje, smulkintus svogūnus taip pat pakepiname.
  • Į lėkštę sudedame keptą žuvį, and jos dedame kepintus svogūnus, morkas ir viską padengiame majonezo sluoksniu. Skanaus

Pabaigai…

Užsirašyti pastabas apie tai, kas patiko ar ką norėtumėte pakeisti, gali padėti tobulinti gaminimo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating