Kepta žuvis morkų patale
Atraskite šio patiekalo gaminimo procesą žemiau.
Ingredientai
- Tešlai:
- Kiaušiniai, 1 vnt.;
- Druska, 1 žiups.;
- Prieskoniai žuviai, 1 žiups.;
- Miltai, 3 v.š.;
- Papuošimui:
- Svogūnai, 1 vnt.;
- Morkos, 2 vnt.;
- Majonezas, 1 v.š.;
- Žuviai:
- Žuvies filė, 0,5 kg;
Gaminimo eiga
- Susipjaustome žuvį gabalėliais ir iškepame tešloje, sumaišytoje iš: kiaušinio, prieskoniių žuviai, miltų ir druskos.
- Sutarkuojame morkas ir pakepiname aliejuje, smulkintus svogūnus taip pat pakepiname.
- Į lėkštę sudedame keptą žuvį, and jos dedame kepintus svogūnus, morkas ir viską padengiame majonezo sluoksniu. Skanaus
Pabaigai…
Užsirašyti pastabas apie tai, kas patiko ar ką norėtumėte pakeisti, gali padėti tobulinti gaminimo įgūdžius.