Keptas patiesalas su likučiais

Keptas patiesalas su likučiais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis keptas patiekalas yra puikus būdas sunaudoti šaldytuvo likučius. Pagrindiniai ingredientai yra avižinė košė, bulvė, daržovės, mėsa, kiaušiniai ir sūris. Tai paprastas, bet skanus patiekalas, kurį lengva paruošti ir kuris tikrai patiks visai šeimai. Kiekvienas ingredientas prideda savo unikalų skonį, o česnakas suteikia pikantiškumo.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo forma (Naudojama kepimo forma su aukštais kraštais.)
  • Tarka (Bulvėms ir daržovėms tarkuoti.)
  • Peilis (Daržovėms ir mėsai pjaustyti.)
  • Dubuo (Ingredientams maišyti.)

Ingredientai
  

Pagrindiniai ingredientai

  • 1 puodelis Avižinė košė - Likutis nuo pusryčių.
  • 1 vnt Bulvė - Itarkuota.
  • 1 vnt Paprika - Supjaustyta.
  • 1 vnt Agurko gabaliukas - Supjaustytas.
  • 1 vnt Pomidoras - Supjaustytas.
  • 200 g Mėsa - Galima naudoti bet kokią likusią mėsą.
  • 4 vnt Kiaušiniai - Plakti.
  • 100 g Sūris - Tarkuotas.
  • 2 skiltelės Česnakas - Susmulkintas.

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite avižinę košę, itarkuotą bulvę, papriką, agurką, pomidorą ir mėsą dideliame dubenyje.
  • Įmaišykite plakamus kiaušinius ir tarkuotą sūrį. Pagardinkite smulkintu česnaku.
  • Supilkite mišinį į paruoštą kepimo formą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 minučių arba kol patiekalas gražiai apskrus.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su kitomis daržovėmis ar prieskoniais pagal skonį. Šis patiekalas yra puikus būdas sunaudoti likučius ir išvengti maisto švaistymo.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 40gBaltymai: 20gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 200mgNatris: 400mgKalis: 600mgSkaidulos: 5gCukrus: 5gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 20mg
Recepto raktažodžiai Daržovės, Keptas patiekalas, Likučių panaudojimas, Sūris
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating