Keptas sūris aluje
Sūris tas patiekalas, su kuriuo galima daryti paprastus sumuštinius ar išrankiam gurmanui reiklius patiekalus su įmantrias padažais. Galima valgyti vieną ar prikandant prie alaus, vyno. Džiovinti. Galima kepti orkaitėje arba keptuvėje. O su medumi, skanauti sodo atokaitoje. Keptas varškės sūris tinka pusryčiams.
Ingredientai
- 300 gr. varškės sūrio
- 1 v.š. grietinės
- kiaušinio
- žiupsnelis kmynų
- žiupsnelis čiobrelio
- aliejaus
- alaus
Gaminimo eiga
- Varškės sūrį supjaustome riekelėmis jei kepame orkaitėje (galima sukti į foliją visą). Išplakame kiaušinį, supilame ant supjaustyto sūrio (į foliją, kur įdedame sūrį) dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame – min., pabaigoje užpilame alaus stiklinę ir dar troškiname in. Patiekalas paruoštas. Skanaus!
Pabaigai…
Visada įkaitinkite keptuvę ar orkaitę prieš pradedant gaminti.