Keptas sūris aluje

Keptas sūris aluje

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Sūris tas patiekalas, su kuriuo galima daryti paprastus sumuštinius ar išrankiam gurmanui reiklius patiekalus su įmantrias padažais. Galima valgyti vieną ar prikandant prie alaus, vyno. Džiovinti. Galima kepti orkaitėje arba keptuvėje. O su medumi, skanauti sodo atokaitoje. Keptas varškės sūris tinka pusryčiams.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 5 porcijos

Ingredientai
  

  • 300 gr. varškės sūrio
  • 1 v.š. grietinės
  • kiaušinio
  • žiupsnelis kmynų
  • žiupsnelis čiobrelio
  • aliejaus
  • alaus

Gaminimo eiga
 

  • Varškės sūrį supjaustome riekelėmis jei kepame orkaitėje (galima sukti į foliją visą). Išplakame kiaušinį, supilame ant supjaustyto sūrio (į foliją, kur įdedame sūrį) dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame – min., pabaigoje užpilame alaus stiklinę ir dar troškiname in. Patiekalas paruoštas. Skanaus!

Pabaigai…

Visada įkaitinkite keptuvę ar orkaitę prieš pradedant gaminti.
Recepto raktažodžiai Keptas sūris, Patiekalai su sūriu, Pigūs ir skanūs receptai, Užkandžiai, Užkandžiai prie alaus
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating