Keptas varškės apkepas

Keptas varškės apkepas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Žemiau pateikiama gaminimo eiga ir ingredientų sąrašas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • varškė: 200 gramų (9% riebumas)
  • manų kruopos: 2 šaukštai
  • cukrus: 1 šaukštas
  • pienas: 100 mililitrų (2.5% riebumo)
  • sviestas: 40 gramų
  • grietinė: 2 šaukštai (30% riebumas)

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia kiaušinio trynį atskirkime nuo baltymo. Tada trynį, varškę, pieną, manų kruopas, cukrų bei sviestą gerai išmaišykime iki vientisos masės.
  • Tuomet išplakime kiaušinio baltymą bei mediniu šaukštu atsargiai sumaišykime su varškės mase.
  • Kepimo skardą ištepkime sviestu bei supilkime gerai išmaišytą masę. Kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug minučių.
  • Galiausiai patiekime su grietine. Labai skanu!

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Apkepai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating