Kepti baklažanai tešloje

Kepti baklažanai tešloje

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nu labai skaniai pavakarieniavau, nors valgau baklažaną tik viena namuose, nepatingėjau. Padažiukas: pusė pakelio varškės, agurkas smulkintas, tarkuota nemaža česnako skiltis, krapai, pieno ar kefyro paskystint, druska, pipirai/ Man labai labai skanu ir su cukinija, vištiena, krabų lazdelėm ar bet kokia balta žuvim.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Itališka
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Baklažanai
  • miltai
  • vanduo
  • prieskoniai
  • alus

Gaminimo eiga
 

  • Baklažaną supjaustau apie pusė cm griežiniais, dedu į koštuvą, gausiai druskos ir palieku pusvalandžiui, kad prarastų drėgmę.
  • Tada gerai išsausinu popieriniais rankšluoščiais.
  • Tešla: šaltas alus apie 200ml ir miltų, kad tešla būtų tiršta, druska, pipirai gausiai ir pusvalandžiui į šaldytuvą.
  • Kepu aliejuje, vid kaitroje, paskui būtinai ant popierinių rankšluoščių palieku nusiriebalint.

Pabaigai…

Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Picos, Užkandžiai, Užkandžiai prie alaus
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating