Kepti baravykai su grietinės garnyru
Visa reikalinga informacija yra apačioje.
Ingredientai
- 600 g šviežių baravykų,
- 400 g bulvių,
- porą svogūnų,
- 40 g sviesto,
- 1 šaukštas miltų,
- stiklinės grietinės,
- druska,
- pipirai,
- žalumynai.
Gaminimo eiga
- Baravykai nuplaunami, supjaustomi griežinėliais. Bulvės pjaustomos kubeliais. Jos kepamos svieste tol, kol paminkštėja. Tuomer sudedami grybai, svogūnai ir kepama toliau. Bulvėms iškepus, įmaišoma miltų, grietinės, prieskonių ir užvirinama. Apibarstoma supjaustytais žalumynais. Patiekiama su troškintomis morkomis bei virtais žiediniais kopūstais. Skanaus!
Pabaigai…
Nepamirškite ragauti ir reguliuoti prieskonių kiekio viso gaminimo metu.