Kepti baravykai su grietinės garnyru

Kepti baravykai su grietinės garnyru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visa reikalinga informacija yra apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 600 g šviežių baravykų,
  • 400 g bulvių,
  • porą svogūnų,
  • 40 g sviesto,
  • 1 šaukštas miltų,
  • stiklinės grietinės,
  • druska,
  • pipirai,
  • žalumynai.

Gaminimo eiga
 

  • Baravykai nuplaunami, supjaustomi griežinėliais. Bulvės pjaustomos kubeliais. Jos kepamos svieste tol, kol paminkštėja. Tuomer sudedami grybai, svogūnai ir kepama toliau. Bulvėms iškepus, įmaišoma miltų, grietinės, prieskonių ir užvirinama. Apibarstoma supjaustytais žalumynais. Patiekiama su troškintomis morkomis bei virtais žiediniais kopūstais. Skanaus!

Pabaigai…

Nepamirškite ragauti ir reguliuoti prieskonių kiekio viso gaminimo metu.
Recepto raktažodžiai Grybų patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating