Kepti cepelinai su grietine ir žolelėmis

Kepti cepelinai su grietine ir žolelėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Vakar liko virtų cepelinų, todėl šiandien juos pakepinau keptuvėje. Pridėjau šiek tiek grietinės ir užbarsčiau džiovintų žolelių prieskoniais. Labai skanu ir paprasta – puikus būdas panaudoti likučius.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Naudojama cepelinams kepti)
  • Mentelė (Cepelinams apversti)

Ingredientai
  

  • 4 vnt Virti cepelinai - Liko nuo vakar
  • 1-2 valg. š. Aliejus - Kepimui
  • 100 g Grietinė - Patiekimui
  • Pagal skonį Džiovintos žolelės - Prieskoniavimui

Gaminimo eiga
 

  • Kepkite virtus cepelinus įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek aliejaus, kol jie taps auksinės spalvos ir traškūs.
  • Patiekite su grietine ir užbarstykite džiovintomis žolelėmis.

Pabaigai…

Jei norite, galite pridėti šiek tiek česnako ar kitų mėgstamų prieskonių, kad pagerintumėte skonį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 35gBaltymai: 10gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 50mgNatris: 300mgKalis: 200mgSkaidulos: 2gCukrus: 4gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Cepelinai, Grietinė, Kepti cepelinai, Lietuviški receptai, Žolelės
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating