Kepti kopūstai su bulvėmis
Daugiau informacijos rasite apačioje.
Ingredientai
- kopūstai: 0.5 kg;
- bulvės: 0,7 kg;
- svogūnai: 1-2 vnt.
- Virtas kumpis- pagal skonį; ( arba tai kas yra šaldytuve- dešra, dešrelės, lašinukai ar šoninė)
- aliejus: kepimui
Gaminimo eiga
- Kopūstus susmulkiname, bulves pjaustome griežinėliais arba šiaudeliais, svogūną žiedeliais.
- Keptuvėje ant aliejaus pakepiname smulkintą kopūstą. Pasūdome, beriame mėgstamų prieskonių.
- Apkepusius kopūstus sudedame į karščiui atsparų indą. Tada apkepiname bulves. Sudedame ant kopūstų. Apkepiname svogūną su mėsos gabalėliais.
- Sudedame ant bulvių kaip viršutinį sluoksnį.
- Indą uždengiame ir 15-20 minučių įdedame į įkaitintą orkaitę.
- Prie keptų kopūstų su bulvėm labai tinka stiklinė kefyro ar rūgpienio, raugintas ar marinuotas agurkas.
Pabaigai…
Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.