Keptos dešrelės tešloje su įdomia forma

Keptos dešrelės tešloje su įdomia forma

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šios dešrelės su tešla yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pagaminti ką nors greito, bet įdomaus. Nors dešrelės atrodo lyg pasipuošusios keistais ‘susirangymais’, jos yra skanios ir turi traškią plutelę. Tai puikus būdas sunaudoti likusią tešlą arba dešreles.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 6 porcijos
Kalorijos(-ų) 350 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo skarda (Padengta kepimo popieriumi)
  • Peilis (Tešlos pjaustymui ir formavimui)
  • Orkaitė (Įkaitinta iki 180°C)

Ingredientai
  

  • 6 vnt Dešrelės - Bet kokio tipo
  • 1 pakelis Šaldyta tešla - Atšildyta
  • Druska ir pipirai - Pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Atšildykite tešlą pagal pakuotės instrukcijas. Išklokite tešlą ant darbinio paviršiaus ir supjaustykite ilgomis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis, kad susidarytų ‘susirangiusi’ forma.
  • Sudėkite paruoštas dešreles ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
  • Kepkite įkaitintoje 180°C orkaitėje apie 20-25 minutes arba kol tešla taps gražiai auksinė ir traški.
  • Išimkite iš orkaitės ir leiskite šiek tiek atvėsti prieš patiekiant. Patiekite kaip užkandį ar pagrindinį patiekalą su mėgstamais padažais.

Pabaigai…

Galite naudoti įvairias dešreles, priklausomai nuo savo skonio. Šis patiekalas taip pat tinka vakarėliams arba kaip greitas užkandis vaikams.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 350kcalAngliavandeniai: 30gBaltymai: 12gRiebalai: 22gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 45mgNatris: 720mgKalis: 250mgSkaidulos: 2gCukrus: 4gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 3mg
Recepto raktažodžiai Dešrelės, Greitas maistas, Kepimas, Tešla
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating