Keptos tarkuotos bulvės su raugintais kopūstais

Keptos tarkuotos bulvės su raugintais kopūstais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kartais tiesiog norisi kažko paprasto ir naminio. Šis patiekalas yra būtent tai, ką galite sukurti iš turimų ingredientų šaldytuve. Rauginti kopūstai prideda rūgštumo, o keptos bulvės – sotumo. Greita, paprasta ir tikrai gardu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Skirta bulvėms kepti)
  • Tarka (Burokinė tarka bulvėms tarkuoti)
  • Šaukštas (Bulvėms maišyti ir apversti)

Ingredientai
  

  • 4 vnt Bulvės - Tarkuotos per burokinę tarką
  • 1 vnt Svogūnas - Smulkiai supjaustytas
  • 2 skiltelės Česnakas - Smulkiai sutarkuotas
  • Bulvių prieskoniai - Pagal skonį
  • Pipirai - Pagal skonį
  • 200 g Rauginti kopūstai - Patiekimui

Gaminimo eiga
 

  • Bulves sutarkuokite per burokinę tarką, įdėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką. Pagardinkite prieskoniais ir pipirais.
  • Įkaitinkite keptuvę ir kepkite bulvių masę, kol ji taps auksinės spalvos ir traški iš abiejų pusių.
  • Patiekite karštas bulves kartu su raugintais kopūstais. Skanaus!

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su papildomais ingredientais, tokiais kaip grybai ar šoninė. Taip pat galite patiekti su grietine arba krapais.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 45gBaltymai: 4gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 4gNatris: 500mgKalis: 900mgSkaidulos: 5gCukrus: 2gVitaminas C: 30mg
Recepto raktažodžiai bulvės, Namų virtuvė, Rauginti kopūstai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating