Keptos tarkuotos bulvės su raugintais kopūstais
Kartais tiesiog norisi kažko paprasto ir naminio. Šis patiekalas yra būtent tai, ką galite sukurti iš turimų ingredientų šaldytuve. Rauginti kopūstai prideda rūgštumo, o keptos bulvės – sotumo. Greita, paprasta ir tikrai gardu.
Reikalingi Įrankiai
- Keptuvė (Skirta bulvėms kepti)
- Tarka (Burokinė tarka bulvėms tarkuoti)
- Šaukštas (Bulvėms maišyti ir apversti)
Ingredientai
- 4 vnt Bulvės - Tarkuotos per burokinę tarką
- 1 vnt Svogūnas - Smulkiai supjaustytas
- 2 skiltelės Česnakas - Smulkiai sutarkuotas
- Bulvių prieskoniai - Pagal skonį
- Pipirai - Pagal skonį
- 200 g Rauginti kopūstai - Patiekimui
Gaminimo eiga
- Bulves sutarkuokite per burokinę tarką, įdėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką. Pagardinkite prieskoniais ir pipirais.
- Įkaitinkite keptuvę ir kepkite bulvių masę, kol ji taps auksinės spalvos ir traški iš abiejų pusių.
- Patiekite karštas bulves kartu su raugintais kopūstais. Skanaus!
Pabaigai…
Galite eksperimentuoti su papildomais ingredientais, tokiais kaip grybai ar šoninė. Taip pat galite patiekti su grietine arba krapais.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 45gBaltymai: 4gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 4gNatris: 500mgKalis: 900mgSkaidulos: 5gCukrus: 2gVitaminas C: 30mg