Keptų paprikų užtepėlė

Keptų paprikų užtepėlė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visa informacija apie receptą pateikta žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • raudonų paprikų: 1 (didelė)
  • svogūnų: 2
  • alyvuogių aliejaus: 6 valgomųjų šaukštu
  • šaltai rūkytos šoninės: 200 gramų
  • pomidorų pastos: 1 valgomojo šaukšto
  • maskarponės sūrio: 400 gramų
  • šviežių bazilikų: 20 gramų
  • maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje paprikas bei svogūnus supjaustome nedideliais kubeliais ir pakepiname ant įkaitintoje aliejaus keptuvėje.
  • Tuomet daržovėms sumikštėjus, sudedame nedideliais kubeliais supjaustytą šoninę (skūrelę nupjaukime, ji nereikalinga), įdėkime pomidorų pastą bei pastoviai maišydami kepame maždaug minutes. Atvėsiname.
  • Tada į virtuvinį kombainą sudedame atvėsintą paprikų masę, maskarponės sūrį bei labai gerai sutriname iki vientisos masės.
  • Galiausiai sudėkite smulkiai pjaustytus bazilikus bei gerai išmaišome šaukštu.
  • Gaunasi labai skani užtepėlė, puikiai tinka prie duoniukų arba skudintos duonytės.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki proga pažinti ir švęsti skirtingas kultūras.
Recepto raktažodžiai Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating