Keturių sūrių pica
Ši pica patiks sūrių mėgėjams, nes ji ruošiama su įvairių rūšių sūriais. Pikantiška ir ypatinga. Ementalio sūrį galima pakeisti mėlynųjų pelėsių sūriu.
Ingredientai
- ¼ kiekio tešlos (žr. receptą Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio)
- ¼ kiekio „Marinaros“ padažo (žr. receptą Klasikinis picų padažas “Marinara”)
- 2 šaukštai žaliojo padažo (žr. receptą Žaliasis padažas picai)
- mocarela: 150 g
- ementalis: 50 g
- feta: 50 g
- parmezanas: 2 (šaukštai tarkuotas)
- saulėje džiovinti pomidorai: 4 (aliejuje)
Gaminimo eiga
- Įkaitinkite orkaitę iki 200° C temperatūros.
- Suformuokite rankomis (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą.
- Aptepkite „Marinaros“ padažu, paskui – žaliuoju.
- Užberkite tarkuotos mocarelos, ementalio, susmulkintos fetos ir tarkuoto parmezano.
- Saulėje džiovintus pomidorus supjaustykite ir išdėliokite ant picos.
- Kepkite orkaitėje 10-15 minučių.
Pabaigai…
Tinkami įrankiai gali palengvinti ir padaryti maisto gamybą malonesnę.