Keturių sūrių pica

Keturių sūrių pica

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ši pica patiks sūrių mėgėjams, nes ji ruošiama su įvairių rūšių sūriais. Pikantiška ir ypatinga. Ementalio sūrį galima pakeisti mėlynųjų  pelėsių sūriu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Itališka
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • ¼ kiekio tešlos (žr. receptą Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio)
  • ¼ kiekio „Marinaros“ padažo (žr. receptą Klasikinis picų padažas “Marinara”)
  • 2 šaukštai žaliojo padažo (žr. receptą Žaliasis padažas picai)
  • mocarela: 150 g
  • ementalis: 50 g
  • feta: 50 g
  • parmezanas: 2 (šaukštai tarkuotas)
  • saulėje džiovinti pomidorai: 4 (aliejuje)

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 200° C temperatūros.
  • Suformuokite rankomis (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą.
  • Aptepkite „Marinaros“ padažu, paskui – žaliuoju.
  • Užberkite tarkuotos mocarelos, ementalio, susmulkintos fetos ir tarkuoto parmezano.
  • Saulėje džiovintus pomidorus supjaustykite ir išdėliokite ant picos.
  • Kepkite orkaitėje 10-15 minučių.

Pabaigai…

Tinkami įrankiai gali palengvinti ir padaryti maisto gamybą malonesnę.
Recepto raktažodžiai Picos, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating