Kiaulienos troškinys su cukinija

Kiaulienos troškinys su cukinija

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nedelsiant pereikite prie ingredientų sąrašo ir instrukcijų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaulienos nugarinė: 400 gramų
  • cukinija: 1/2 nedidelės
  • svogūnai: 1 balto didelio
  • morkos: 1 didelė
  • šviežiai malti juodieji pipirai
  • jūros druska
  • čili pipiro milteliai
  • citrininiai prieskoniai mėsai
  • česnakass: žiupsnelis (trinto)
  • grietinė: 1-2 valgomieji šaukštai
  • šviežiai trinti pomidorai: 1 stiklinė
  • alyvuogių aliejus: 1 valgomasis šaukštas
  • daržovių sultinys: 1/2 stiklinės
  • ryžiai: 150 gramų (virtų)

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia mėsą švariai nuplaukime, nusausinkime ir apkepkime iš visų pusių keptuvėje be riebalų. Susmulkinkime nuplautas daržoves: česnaką, svogūną, cukiniją, sutarkuokime morką. Tada įberkime juos į keptuvę, prie mėsos. Įberkime prieskonių – pipirų, druskos, citrininių bei čili. Viską gerai išmaišykime.
  • Po minučių kepimo ant mažos ugnies supilkime grietinę ir trintus pomidorus, šaukštą alyvuogių aliejaus, pagardinkime sultiniu. Viską gerai išmaišykime ir uždengus dangčiu troškinkime maždaug – minučių ant silpnos ugnies. Galiausiai išvirkime ryžius ir patiekime viską drauge. Ragaujam:)

Pabaigai…

Drąsiai pakeiskite ingredientus pagal savo pageidavimus ar mitybos poreikius.
Recepto raktažodžiai Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating