Kiaulpienių ir karalafioro sriuba

Kiaulpienių ir karalafioro sriuba

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Žalia lyg žolė, kvapni, išvaizdi, graži ir švelnaus skonio sveikuoliška sriubytė, kuri Jums padės net detoksikuoti organizmą! Gausu vitaminų, maistinga, naudinga ir labai skanu! Išmėginkite 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 galva nurinkto kalafioro
  • 2 puodeliai kiaulpienių žiedų
  • 4 skiltelės susmulkinto česnako
  • 0,5 supjaustyto avokado
  • 1 šaukštas aliejaus
  • 5 puodeliai vištienos sultinio
  • Mėgiami prieskoniai, druska, pipirai, žalumynai

Gaminimo eiga
 

  • Į puodą supilti sultinį, įpilti šaukštelį aliejaus, apvirti kalafiorus, tuomet suberti smulkintus česnakus, pagardinti prieskoniais, kai kalafiorai suminkštės, tuomet supilti nuplautus pienių žiedus, pavirti apie 10 min. Galiausiai suberti smulkintą avokadą, dar šiek tiek pavirti.
  • Visą puodo turinį pertrinti maisto trintuvu iki vientisos masės, štai ir viskas 🙂

Pabaigai…

Geras patiekalo derinimas gali suteikti malonią kulinarinę patirtį tiek vizualiai, tiek skoniu.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Daržovių sriubos, Greitai pagaminami, Pavasariški patiekalai, Sriubos, Sveiki patiekalai, Vasariški patiekalai, Virti patiekalai, Virtos sriubos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating