Kimšta citrina

Kimšta citrina

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Išskirtinis patiekalas mėgstantiems citrinas ir maistą su jomis.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • citrina: 2
  • Žuvies konservai aliejuje: 1 indelis
  • alyvuogės: kelios
  • garstyčios: 2 šaukšteliai
  • grietinė: 2 šaukštai
  • pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Nupjauti citrinos viršūnėlę.
  • Aštriu peiliu išskobti citrinos vidų.
  • Nupjauti citrinos apačią taip, kad ją galima būtų pastatyti.
  • Supjaustyti alyvuoges, žuvies konservus sutrinti, įdėti šaukštelį garstyčių, grietinės, susmulkintą citrinos minkštimą, įberti pipirų ir viską išmaišyti.
  • Įdaru prikimšti citriną, uždengti viršūnėle.
  • Žuvies konservus galima pakeisti krabų ar krevečių lazdelėmis ir kapotu virtu kiaušiniu.

Pabaigai…

Eksperimentuokite su maisto gaminimo technikomis iš skirtingų virtuvių, kad praplėstumėte savo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating