Kimšta citrina
Išskirtinis patiekalas mėgstantiems citrinas ir maistą su jomis.
Ingredientai
- citrina: 2
- Žuvies konservai aliejuje: 1 indelis
- alyvuogės: kelios
- garstyčios: 2 šaukšteliai
- grietinė: 2 šaukštai
- pipirai
Gaminimo eiga
- Nupjauti citrinos viršūnėlę.
- Aštriu peiliu išskobti citrinos vidų.
- Nupjauti citrinos apačią taip, kad ją galima būtų pastatyti.
- Supjaustyti alyvuoges, žuvies konservus sutrinti, įdėti šaukštelį garstyčių, grietinės, susmulkintą citrinos minkštimą, įberti pipirų ir viską išmaišyti.
- Įdaru prikimšti citriną, uždengti viršūnėle.
- Žuvies konservus galima pakeisti krabų ar krevečių lazdelėmis ir kapotu virtu kiaušiniu.
Pabaigai…
Eksperimentuokite su maisto gaminimo technikomis iš skirtingų virtuvių, kad praplėstumėte savo įgūdžius.