Kivių šerbetas

Kivių šerbetas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Vasarą populiarūs ne tik ledai, bet ir gaivusis šerbetas. Jei norisi atsigaivinti, atsivėsinti ir atgauti jėgas, neskubėkite į parduotuves ar ledų kioskelius. Puikų šerbetą galite paprastai pasigaminti ir namuose! Užtruksite vos kelias minutes!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 6 kiviai
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • 1 šaukštelis medaus
  • 30-40 g cukraus (pagal skonį)
  • Šiek tiek tarkuotos citrinos žievelės

Gaminimo eiga
 

  • Nuluptus ir griežinėliais supjaustytus kivius užšaldyti.
  • Medų bei citrinos žievelę supilti į trintuvą, užpilti citrinos sultimis, suberti cukrų, viską sutrinti.
  • Kai kiviai užšals, juos suberti į trintuvę ir viską kartu sutrinti iki vientisos kreminės masės.
  • Šerbetą galima patiekti iš karto arba palaikyti šaldytuve ir tada skanauti.

Pabaigai…

Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Desertai, Greitai pagaminami, Kivių šerbetas, Ledai, Naminiai ledai, Naminis šerbetas, Nereikia kepti, Patiekalai iš kivių, Patiekalai iš vaisių, Šerbetas, Skanėstai, Sveiki desertai, Sveiki patiekalai, Sveiki skanėstai, Užkandžiai, Vaisiniai ledai, Vaisių patiekalai, Vaisių šerbetas, Vasariški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating