Koldūnų užkepėlė

Koldūnų užkepėlė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Koldūnų užkepėlė vos iš kelių ingridientų. Paprastus koldūnus paverskite ypatingo skonio patiekalu, kurio skonis visiškai skiriasi nuo paprastų virtų koldūnų. Šį kartą išbandykite kažką naujo!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 500 g virtų koldūnų
  • Grietinėlė, arba 100 ml pieno ir 25 g grietinės
  • 60 g sūrio
  • Sviesto dubenėlio patepimui

Gaminimo eiga
 

  • Išvirkite koldūnus.
  • Kepimo dubenėlį ištepkite sviestu.
  • Suberkite koldūnus.
  • Užpilkite grietinėle, arba ją pasigaminkite: pieną sumaišykite su grietine.
  • Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kai koldūnai šiek tiek apskrus, užberkite sūrį ir kepkite kol jis išsilydys ir šiek tiek apskrus.

Pabaigai…

Maisto gaminimas namuose yra puikus būdas užtikrinti sveikesnius patiekalus ir kontroliuoti ingredientų kiekį.
Recepto raktažodžiai Apkepai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating