
Koldūnų užkepėlė
Koldūnų užkepėlė vos iš kelių ingridientų. Paprastus koldūnus paverskite ypatingo skonio patiekalu, kurio skonis visiškai skiriasi nuo paprastų virtų koldūnų. Šį kartą išbandykite kažką naujo!
Ingredientai
- 500 g virtų koldūnų
- Grietinėlė, arba 100 ml pieno ir 25 g grietinės
- 60 g sūrio
- Sviesto dubenėlio patepimui
Gaminimo eiga
- Išvirkite koldūnus.
- Kepimo dubenėlį ištepkite sviestu.
- Suberkite koldūnus.
- Užpilkite grietinėle, arba ją pasigaminkite: pieną sumaišykite su grietine.
- Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kai koldūnai šiek tiek apskrus, užberkite sūrį ir kepkite kol jis išsilydys ir šiek tiek apskrus.
Pabaigai…
Maisto gaminimas namuose yra puikus būdas užtikrinti sveikesnius patiekalus ir kontroliuoti ingredientų kiekį.