Konservuotos šparaginės pupelės žiemai

Konservuotos šparaginės pupelės žiemai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Vasara – ne tik daržovių ir gėrybių metas, bet ir pasiruošimo žiemai periodas. Ką pasėsi, tą ir pjausi. Tad metas pasiruošti konservuotų šparaginių pupelių žiemai. Puikaus skonio receptas, kurį su malonumu galėsite valgyti visą žiemą ir ne tik, kaip pagardą įvairiems patiekalams. Iš šio recepto ingridientų galima užkonservuoti apie 5 litrus šparaginių pupelių.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 10 porcijos

Ingredientai
  

  • 4-5 kg šparaginių pupelių.
  • 2 l vandens
  • 2 šaukštai druskos
  • 8 šaukštai cukraus
  • 125 ml acto
  • Krapai, lauro lapai

Gaminimo eiga
 

  • Nukarpyti šparaginių pupelių galus, jas apvirti pasūdytame vandenyje 8-10 min.
  • Į atskirą puodą supilti vandenį, druską, cukrų, prieskonius ir užvirinti, supilti actą – pagaminote marinatą.
  • Į sterilizuotus stiklainius sudėti apvirtas šparagines pupeles ir užpilti marinatu.
  • 10-15 min pasterizuoti karštame vandenyje.

Pabaigai…

Pasirinkite tinkamus serviravimo indus, kad patiekalas atrodytų dar patrauklesnis.
Recepto raktažodžiai Daržovės žiemai, Daržovių paruošimas, Daržovių patiekalai, Garnyras, Garnyras žiemai, Konservavimas, Marinavimas, Pasiruošimas žiemai, Patiekalai žiemai, Pupelės, Šparaginės pupelės, Šparaginės pupelės tešloje, Sveiki patiekalai, Užkandžiai, Vakavimas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating