Korėjietiško stiliaus troškinta kiaulės diafragma
Įkvėptas korėjiečių ir kiniečių virtuvių, šis patiekalas su kiaulės diafragma yra puikus pasirinkimas tiems, kas mėgsta eksperimentuoti su naujais skoniais. Patiekalas su česnaku, sojų padažu, sezamo sėklomis ir šiek tiek citrinos yra puikus derinys, kuris nustebins jūsų skonio receptorius.
Reikalingi Įrankiai
- Keptuvė (Didelė, gili keptuvė)
- Puodelis (Vandeniui)
- Pjaustymo lentelė
- Peilis (Aštrus)
Ingredientai
Marinatas
- 4 skiltelės Česnakas - Smulkiai pjaustytas
- 1 a.š. Druska
- 1 a.š. Pipirai
Troškinys
- 500 g Kiaulės diafragma - Supjaustyta gabaliukais
- 2 vnt Raudoni svogūnai - Stambiai pjaustyti
- 2 vnt Morkos - Stambiai pjaustytos
- 1 vnt Paprika - Stambiai pjaustyta
- 1 puodelis Vanduo
- 3 v.š. Pomidorų pasta
- 2 v.š. Medus
- 2 v.š. Sezamo sėklos
- 1 v.š. Citrinos sultys
- 4 v.š. Sojų padažas
Patiekalui
- 200 g Ryžiai - Išvirti
Gaminimo eiga
- Česnaką, druską ir pipirus sumaišyti ir mėsą marinuoti per naktį.
- Mėsą su stambiai pjaustytais svogūnais, morkomis ir paprika apkepkite didelėje keptuvėje.
- Įpilkite puodelį vandens ir troškinkite pusantros valandos, vis papildydami vandeniu, kad neišgaruotų.
- Baigus troškinti, įdėkite pomidorų pastos, medaus, sezamo sėklų, citrinos sulčių ir sojų padažo.
- Patiekite su išvirtais ryžiais.
Pabaigai…
Chili pipirai puikiai tiktų, bet jei yra žmonių, kurie nemėgsta aštrumo, galite jų nenaudoti.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 30gBaltymai: 40gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 7gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 100mgNatris: 700mgKalis: 600mgSkaidulos: 5gCukrus: 15gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 30mg