Korėjietiško stiliaus troškinta kiaulės diafragma

Korėjietiško stiliaus troškinta kiaulės diafragma

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Įkvėptas korėjiečių ir kiniečių virtuvių, šis patiekalas su kiaulės diafragma yra puikus pasirinkimas tiems, kas mėgsta eksperimentuoti su naujais skoniais. Patiekalas su česnaku, sojų padažu, sezamo sėklomis ir šiek tiek citrinos yra puikus derinys, kuris nustebins jūsų skonio receptorius.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 1 hour 30 minutes
Iš viso 1 hour 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Azijietiška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Didelė, gili keptuvė)
  • Puodelis (Vandeniui)
  • Pjaustymo lentelė
  • Peilis (Aštrus)

Ingredientai
  

Marinatas

  • 4 skiltelės Česnakas - Smulkiai pjaustytas
  • 1 a.š. Druska
  • 1 a.š. Pipirai

Troškinys

  • 500 g Kiaulės diafragma - Supjaustyta gabaliukais
  • 2 vnt Raudoni svogūnai - Stambiai pjaustyti
  • 2 vnt Morkos - Stambiai pjaustytos
  • 1 vnt Paprika - Stambiai pjaustyta
  • 1 puodelis Vanduo
  • 3 v.š. Pomidorų pasta
  • 2 v.š. Medus
  • 2 v.š. Sezamo sėklos
  • 1 v.š. Citrinos sultys
  • 4 v.š. Sojų padažas

Patiekalui

  • 200 g Ryžiai - Išvirti

Gaminimo eiga
 

  • Česnaką, druską ir pipirus sumaišyti ir mėsą marinuoti per naktį.
  • Mėsą su stambiai pjaustytais svogūnais, morkomis ir paprika apkepkite didelėje keptuvėje.
  • Įpilkite puodelį vandens ir troškinkite pusantros valandos, vis papildydami vandeniu, kad neišgaruotų.
  • Baigus troškinti, įdėkite pomidorų pastos, medaus, sezamo sėklų, citrinos sulčių ir sojų padažo.
  • Patiekite su išvirtais ryžiais.

Pabaigai…

Chili pipirai puikiai tiktų, bet jei yra žmonių, kurie nemėgsta aštrumo, galite jų nenaudoti.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 30gBaltymai: 40gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 7gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 100mgNatris: 700mgKalis: 600mgSkaidulos: 5gCukrus: 15gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 30mg
Recepto raktažodžiai Kiaulės diafragma, Korėjietiška virtuvė, Troškinys
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating