Krabų kotletai
Ech, jei ne tas žaidimas išlukštenti juos, galėčiau kasdien čepsėti.
Beje ar žinojote, kad krabai ar krabų kotletai atsirado kaip vietinių amerikiečių kūrinys Chesapeake įlankos regione.
Mėsos pašalinimas iš krabų lukštų rankomis yra toks pat procesas, kaip ir šiandien, nors yra istorikų, kurie mano, kad krabų kotletai buvo vienas iš pirmųjų indėnų patiekalų, kuriuos priėmė Europos kolonistai. Bet krabų kotletukai yra gan populiarūs ir šiai dienai Suprantama kodėl Kadangi gaunu krabų kasdien po kibirą tai šį kartą išbandžiau aš juos dar valandą laiko išrūkyti žemoje temp KosTmosas gavosi️. Na gerai, nebesierziname O vietoje kotletukų, man skaniau yra kroketukai ir rūkyti krabai idealiai tinka labiau kroketams️ Tad jei tik sugalvosite keptis kotletus, galite mielai pasinaudoti šiuo receptu, nes jis nesikeičia kotletams️ Beje, krabų lazdelės tinka taip pat puikiai kaip ir krabų mėsa čia.
Ingredientai
- 500gr krabų mėsos (arba krabų lazdelių)
- Porą šaukštų majonezo (naminis yra idealiausia)
- 1 didesnis kiaušinis
- 1 v.š. Worcestershire padažo (kas neturi, nėra būtinybė)
- 1 v.š. kepimo miltelių Ir trupintų
- Ritz sausainių (galite pakeisti ir džiūvesėliais) tiek, kad kotletai formuotusi
- Aišku mėgstami prieskoniai bei žolelės️
Gaminimo eiga
- Krabų kotletus formuojame ir kepame įkaitintame aliejuje
- Pasitiekiau su naminiu tartar padažu Majonezo pagal skonį, petražolės, svogūnlaiškiai, marinuoti ir smulkinti agurkėliai, garstyčios, įdėjau nedaug dėl skonio smulkintų kaparelių, krapų bei citrinos sulčių.
- Miksavau pagal savo skonį️ Patiekas, kuris atrodo prabangiai, nors investicija labai menka️.
Pabaigai…
Apsvarstykite ne tik skonį, bet ir tekstūrą gamindami.