Kreminiai špinatai su rūkyta kiauliena ir svogūnėliais

Kreminiai špinatai su rūkyta kiauliena ir svogūnėliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visą informaciją apie ingredientus ir gaminimo eigą rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 20g sviesto
  • 50g rūkytos kiaulienos, supjaustytos
  • 2 skiltelės susmulkinto česnako
  • 3 kekės nuplautų ir susmulkintų špinatų
  • 1/4 puodelio grietinėlės
  • 8 nulupti ir pusiau perpjauti svogūnėliai

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite aliejų ir sviestą didelėje keptuvėje. Kepkite svogūnėlius minutes.
  • Padidinkite temperatūrą. Sudėkite kiaulieną ir kepkite minutes kol paruduos. Įdėkite česnaką ir kepkite minutę. Sudėkite špinatus ir maišydami kepkite minutes. Įmaišykite grietinėlę ir kepkite mažoje temperatūroje dar minutes. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

Pabaigai…

Nuotaika, kurią sukuriate virtuvėje, gali paveikti galutinio patiekalo skonį ir pristatymą.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Greitai pagaminami, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating