Krevečių, kukurūzų ir avokadų salotos

Krevečių, kukurūzų ir avokadų salotos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Krevečių, kukurūzų ir avokadų salotos
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 225 g. smulkių makaronų
  • 450 g. nevirtų luptų krevečių (kraujagysles ištraukite, o uodegėles palikite)
  • 2 valg. šaukštai baltojo vyno arba obuolių acto
  • 2-4 valg. šaukštai aitriųjų paprikų padažo
  • 2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valg. šaukštas krienų padažo
  • 225 g. nuvarvintų konservuotų saldžiųjų kukurūzų
  • 60 g. plonais griežinėliais pjaustytų rdikėlių
  • 2 plonais griežinėliais pjaustyti laiškiniai svogūnai
  • 1 didelis luptas per pusę perpjautas mažais kubeliais pjaustytas avokadas
  • 1 vidutinė trūkažolė (radicchio)

Gaminimo eiga
 

  • 1. Makaronus išvirkite, likus 3 min. sudėkite krevetes. Nusunkite, nupilkite šaltu vandeniu ir nuvarvinkite.
  • 2. Dideliame dubenyje užpilui suplakite actą, aitriųjų paprikų padažą. Sukrėskite makaronus ir krevetes, tada pamažu įmaišykite kukurūzus, ridikėlius, laiškinius svogūnus ir avokadą.
  • 3. Ant didelio dubenio krašto išdėliokite trūkažolės lapus, į vidurį sudėkite salotas. Patiekite su šilta prancūziška duona.

Pabaigai…

Reguliuokite gaminimo laiką pagal savo prietaisus; kiekvienoje virtuvėje sąlygos skiriasi.
Recepto raktažodžiai Salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating