Krevetės apelsinų padaže
Nuotrauka yra tik iliustracija, bet patiekalas skanus kaip ir atrodo.
Ingredientai
- 700 g išvalytų krevečių
- Marinatui:
- 2 česnako skiltelių,
- ryšulėlio krapų,
- 1 šaukšto aliejaus,
- 50 ml apelsinų sulčių,
- juodųjų pipirų,
- 1 šaukšto sojos padažo.
- Apelsinų padažui:
- 1 apelsino minkštimo,
- 100 g sviesto,
- 1 šaukštelio apelsinų sulčių,
- juodųjų pipirų,
- druskos.
Gaminimo eiga
- Česnaką sutrinkite. Krapus smulkiai sukaipkite. Česnaką ir krapus sumaišykite su apelsinų sultimis, aliejumi, sojos padažu ir pipirais. Šiuo marinatu užpilkite krevetes ir marinuokite minučių.
- Padažui elektrinėje maišyklėje ištrinkite sviestą, apelsiną , apelsino sultis ir pipirus. Krevetes apkepinkite aliejuje, sudėkite trintą apelsiną ir trumpai pakaitinkite.
- Krevetes galima patiekti su bet kokiu mėgstamu garnyru.
Pabaigai…
Šviežios žolelės gali pridėti šviežumo ir skonio sprogimo jūsų patiekalams.