Krevetės apelsinų padaže

Krevetės apelsinų padaže

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotrauka yra tik iliustracija, bet patiekalas skanus kaip ir atrodo.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 700 g išvalytų krevečių
  • Marinatui:
  • 2 česnako skiltelių,
  • ryšulėlio krapų,
  • 1 šaukšto aliejaus,
  • 50 ml apelsinų sulčių,
  • juodųjų pipirų,
  • 1 šaukšto sojos padažo.
  • Apelsinų padažui:
  • 1 apelsino minkštimo,
  • 100 g sviesto,
  • 1 šaukštelio apelsinų sulčių,
  • juodųjų pipirų,
  • druskos.

Gaminimo eiga
 

  • Česnaką sutrinkite. Krapus smulkiai sukaipkite. Česnaką ir krapus sumaišykite su apelsinų sultimis, aliejumi, sojos padažu ir pipirais. Šiuo marinatu užpilkite krevetes ir marinuokite minučių.
  • Padažui elektrinėje maišyklėje ištrinkite sviestą, apelsiną , apelsino sultis ir pipirus. Krevetes apkepinkite aliejuje, sudėkite trintą apelsiną ir trumpai pakaitinkite.
  • Krevetes galima patiekti su bet kokiu mėgstamu garnyru.

Pabaigai…

Šviežios žolelės gali pridėti šviežumo ir skonio sprogimo jūsų patiekalams.
Recepto raktažodžiai Jūros gėrybių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating