Lašiša su žalumynų padažu

Lašiša su žalumynų padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau informacijos rasite ingredientų sąraše ir gaminimo eigos aprašyme.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • žuvies gabaliukai: 2-4
  • aliejus
  • žalios citrinos sultys: 1 citrinos
  • druska
  • šviežiai malti pirai
  • natūralus jogurtas: 200 mililitrų
  • skystas medus: 2 šaukšteliai
  • gražgarsčiai: saujelė
  • garstyčių pasta: 1/2 šaukštelio (neprivaloma)
  • Garnyrui:
  • pomidorai
  • virti brokoliai

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia žuvies gabaliukus nuplauname, popieriniu rankšluosčiu nusausiname.
  • Tuomet iš žaliosios citrinos išspaudžiame sultis. Šaukštelį sulčių paliekame padažui, o likusiomis apliejame žuvies gabaliukus bei padedame valandai į šaldytuvą.
  • Tada gražgarstes nuplauname, nusausiname, sutriname elektrine trintuve, išmaišome su jogurtu, šaukšteliu citrinų sulčių, garstyčių pasta, medumi bei druska.
  • Galiausiai žuvį iškepame įkaitintame aliejuje, pabarstome pipirais, patiekiame su daržovėmis. Žuvį apliejame skaniu pasigamintu padažu. Skanaus!

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki galimybė kūrybiškai išreikšti save.
Recepto raktažodžiai Patiekalai su lašiša, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating