Lašiša sūrio ir džiūvesėlių patale
Lašiša kepta, lašiša troškinta, o ar esate ragavę minkštos lašišos, traškiame sūrio patale? Ne? Tuomet nelaukite ir išmėginkite šį receptą! 😀
Ingredientai
- Lašišos filė gabalėliai
- 50 g džiūvesėlių
- 50 g parmezano sūrio
- Druska, pipirai, smulkintos petražolės
- 1 kiaušinis
Gaminimo eiga
- Į dubenėlį suberkite džiūvesėlius, sūrį, prieskonius ir žalumynus, išmaišykite.
- Į kitą indą įmuškite vieną plaktą kiaušinį, jame apvoliokite lašišos filė gabalėlius, tuomet lašišą – į sūrio ir džiūvesėlių mišinį.
- Dėkite ant kepimo popieriaus, šiek tiek apšlakstykite aliejumi.
- Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 10-12 min.
- Patiekite su daržovėmis, virtais ryžiais ar kitaip, kaip mėgstate 🙂
Pabaigai…
Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.