Lašiša sūrio ir džiūvesėlių patale

Lašiša sūrio ir džiūvesėlių patale

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Lašiša kepta, lašiša troškinta, o ar esate ragavę minkštos lašišos, traškiame sūrio patale? Ne? Tuomet nelaukite ir išmėginkite šį receptą! 😀
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 1 porcijos

Ingredientai
  

  • Lašišos filė gabalėliai
  • 50 g džiūvesėlių
  • 50 g parmezano sūrio
  • Druska, pipirai, smulkintos petražolės
  • 1 kiaušinis

Gaminimo eiga
 

  • Į dubenėlį suberkite džiūvesėlius, sūrį, prieskonius ir žalumynus, išmaišykite.
  • Į kitą indą įmuškite vieną plaktą kiaušinį, jame apvoliokite lašišos filė gabalėlius, tuomet lašišą – į sūrio ir džiūvesėlių mišinį.
  • Dėkite ant kepimo popieriaus, šiek tiek apšlakstykite aliejumi.
  • Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 10-12 min.
  • Patiekite su daržovėmis, virtais ryžiais ar kitaip, kaip mėgstate 🙂

Pabaigai…

Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Kepta lašiša, Kepta žuvis, Kepti orkaitėje, Lašišos patiekalai, Patiekalai iš lašišos, Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai, Sveiki patiekalai, Sveiki žuvies patiekalai, Vegetarams, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating