Lašišos kepsneliai su česnakais ir medumi

Lašišos kepsneliai su česnakais ir medumi

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau apie receptą rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 lašišos filė
  • 1 nykščio dydžio aitriojo raudonojo pipiro
  • 2 skiltelių smulkiai supjaustytų česnakų
  • 1 šaukšto žuvies padažo
  • 1 šaukšto sezamų sėklų aliejaus
  • 2 šaukštų medaus
  • 1/4 kubeliais pjaustyto agurko
  • 1 mažo smulkiai pjaustyto svogūno
  • 4 šaukštų saldaus čili padažo, sumaišyto su trupučių citrinos sulčių
  • saujelė smulkintos kalendros
  • juodųjų pipirų

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje į dubenį sudėkime lašišą, aitriojo pipiro gabalėlius, česnaką, kalendrą, žuvies padažą, sezamų sėklų aliejų ibei medų. Tada pabarstykime juodaisiais pipirais ir palaikykime šaldytuve apie pusvalandį, o dar geriau būtų per visą naktį. Galiausiai trumpai pakepinkite keptuvėje arba grilyje. Patiekime su saldžiu čili padažu, apibarstę agurkais ir svogūnais. Skaniausia bus valgyti su ryžiais.

Pabaigai…

Mėgaukitės spalvomis, tekstūromis ir kvapais gamindami.
Recepto raktažodžiai Patiekalai su lašiša, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating