Lašišos kepsneliai su česnakais ir medumi
Daugiau apie receptą rasite žemiau.
Ingredientai
- 4 lašišos filė
- 1 nykščio dydžio aitriojo raudonojo pipiro
- 2 skiltelių smulkiai supjaustytų česnakų
- 1 šaukšto žuvies padažo
- 1 šaukšto sezamų sėklų aliejaus
- 2 šaukštų medaus
- 1/4 kubeliais pjaustyto agurko
- 1 mažo smulkiai pjaustyto svogūno
- 4 šaukštų saldaus čili padažo, sumaišyto su trupučių citrinos sulčių
- saujelė smulkintos kalendros
- juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
- Pradžioje į dubenį sudėkime lašišą, aitriojo pipiro gabalėlius, česnaką, kalendrą, žuvies padažą, sezamų sėklų aliejų ibei medų. Tada pabarstykime juodaisiais pipirais ir palaikykime šaldytuve apie pusvalandį, o dar geriau būtų per visą naktį. Galiausiai trumpai pakepinkite keptuvėje arba grilyje. Patiekime su saldžiu čili padažu, apibarstę agurkais ir svogūnais. Skaniausia bus valgyti su ryžiais.
Pabaigai…
Mėgaukitės spalvomis, tekstūromis ir kvapais gamindami.