Lašišos pasta su vermišeliais

Lašišos pasta su vermišeliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Ilgi siauri makaronai “Vermicelli” ypač tinka šiam patiekalui, tačiau juos galima pakeisti spagečiais.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 15 g sviesto,
  • 250 g šviežios lašišos filė,
  • druskos,
  • šviežiai maltų baltųjų pipirų,
  • 1 taurelė baltojo vyno,
  • apie 1/4 litro grietinėlės,
  • 3 ryšulėliai krapų,
  • 300 g vermišelių.

Gaminimo eiga
 

  • Puode įkaitinkite sviestą. Sudėkite lašišos filė, pabarstykite druska, pipirais ir pakepinkite.
  • Užpilkite baltuoju vynu, grietinėle ir patroškinkite 10-12 minučių.
  • Krapus nuplaukite, nusausinkite, pašalinkite kietus kotelius ir smulkiai sukapokite.
  • Sutrinkite su lašišos filė. Dar kartą pagardinkite prieskoniais.
  • Makaronus virkite dideliame kiekyje sūdyto vandens apie 7 minutes, nukoškite.
  • Ant viršaus uždėkite lašišos pastą ir iškart patiekite.

Pabaigai…

Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Makaronai, Miltiniai patiekalai, Patiekalai su lašiša, Žuvies patiekalai, Žuviespatiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating