Lašišų bokštelis

Lašišų bokštelis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kaip gaminti šį patiekalą, rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Lašiša: 350 g (200 gr. filė ir 150 gr. įdarui)
  • Apelsinai: 1 vnt (sultys)
  • Imbieras: 1 arbat. š. (maltas)
  • Citrinos: 1 vnt. (šviežiai nutarkuota žievelė ir įdarui sultys)
  • Petražolės: 20 g
  • Avokadai: 1 vnt. (įdarui)
  • Varškė: 100 g (įdarui riebi)
  • Pipirai: 1 arbat. š. (pagal skonį)
  • Įdarui tepamas sūrelis: 100 g
  • Prieskoniniai žalumynai: 1 valg. š. (įdarui)
  • Druska: 1 arbat. š. (pagal skonį)

Gaminimo eiga
 

  • Lašišų gabalėlius sudėkite į plokščią indą, apšlakstykite apelsinų sultimis, pagal skonį apibarstykite imbieru ir nutarkuotomis citrinos žievelėmis. Jei reikia, pasūdykite.
  • Avokadą nulupkite, susmulkinkite, apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų, tada suberkite į plakti skirtą indą.
  • Ten pat berkite smulkintas lašišas, varškę, sūrį. Galiausiai supilkite citrinų sultis ir išplakite iki vientisos masės.
  • Įdarą pagal skonį pasūdykite, įmaišykite žalumynus.
  • Ant nuo marinato nuvarvintų lašišų gabalėlių krėskite po šaukštą įdaro, jį paskirstykite ir lašišų plokšteles susukite kaip bokštelius.
  • Tiekite papuošusi petražolių šakele.

Pabaigai…

Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.
Recepto raktažodžiai Patiekalai su lašiša, Receptai su nuotraukomis, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating