Lavašo suktinukai su lašiša
Daugiau informacijos apie patiekalą rasite žemiau.
Ingredientai
- lavašo blynas
- tepamas varškės sūrelis su žalumynais
- citrinos sultys: šviežios
- rūkyta lašišos filė: 100 g
- šviežiai malti pipirai
- druska
- petražolės: papuošimui
Gaminimo eiga
- Pirmiausia kavašo blyną ištepkime varškės sūreliu, išspauskim šiek tiek citrinos sulčių.
- Tuomet lašišą plonai supjaustykime sudėkime ant lavašo, apibarstykime maltais pipirais, pasūdykime pagal skonį (jei pirkote nesūdytą lašišą).
- Galiausiai lavašą susukite, įvyniokite į maistinę plėvelę ir bent valandą palaikykite šaldytuve. Išėmus supjaustykite į dalių. Ragaukite. Skonis nuostabus!
Pabaigai…
Porcijų dydis gali skirtis priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir alkio lygio.