Lietiniai su braškėmis

Lietiniai su braškėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau informacijos ir instrukcijų rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • pieno: 200 mililitrų
  • kiaušinių: 3
  • sviesto: 50 gramų
  • miltų: 120 gramų
  • braškių: 300 gramų
  • vanilinio cukraus: 1 žiupsnelio
  • varškės: 250 gramų
  • jogurto: 160 mililitrų
  • miltelinio cukraus: 1 valgomojo šaukšto
  • druskos: 1 žiupsnelio

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia sviestą ištirpiname, atvėsiname, sumaišome su pienu, kiaušiniais, miltais bei druska. Uždengiame bei paliekame pastovėti maždaug minučių.
  • Tuomet varškę sumaišome su braškiniu jogurtu, įdedame supjaustytų braškių, įberiame miltelinio bei vanilinio cukraus. Viską sumaišome.
  • Tada iškepame lietinius blynus. Ant blyno dedame varškės su braškėmis, suvyniojame bei dar kartą apkepame.
  • Galiausiai lietinius tiekiame su trintomis braškėmis, apibarstytus milteliniu cukrumi. Braškes galime pakeisti ir bananais. Tikras skanumėlis!

Pabaigai…

Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.
Recepto raktažodžiai Blynai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating